Fulhuset blir finhus!

Fulhuset blir finhus!

Fulhuset ja...

Här kommer ni att kunna följa våran resa från fulhus till finhus... Kommer även att dyka upp inlägg med önskad inredning till huset och kanske lite trädgård när jag nu får någon sådan...

Vattenläcka...

Riva ut det gamlaPosted by Beatrice Hallin 2008-11-21 09:58:10
Jaha, så fick man upptäckt en vattenläcka i köket i tisdags... Kom ner på morgonen och trampade på en bubbla i plastmattan... Tryckte lite på den och det lät som en blöt svamp ungefär... Fram med kniven och skar raskt upp ett hål i mattan och JISSES vad det var blött!!! Slet upp mattan och bort med masoniten runt diskbänken, bort med golvet i diskbänksskåpet och golvet under skåpet och svärfar körde ner näven i trossbotten och det var sjöblött!!!

Fick ringt försäkringsbolaget och de kom dagen efter och det vart nog inga problem. Allt under plastmattan ersätter de! Skönt! Kan man andas ut lite då!
Skaderegleraren som var här sa att han skulle ringa en byggare lite senare på dagen som kanske inte hade så mycket jobb just nu och minsann... Senare på kvällen ringer byggaren och säger att nästa vecka kommer han hit och börjar!!! Hoppas det går hyfsat snabbt nu då...
Eventuellt har det gått in under Hannas rum också som ligger vägg i vägg med diskbänken...

Det enda jag tänker på är att kökets renovering var ju sjutton inte inplanerad förrän om kanske 5 år!!! Vilket innebär att vi har inte direkt några pengar att spendera!!!
Så, det blir ett golv, vilket har vi inte bestämt ännu men det får ju inte kosta för mycket för det betalar vi själva... Det blir ett diskbänksskåp från ikea med en billig vask och kanske ett eller två skåp till att ha lite grejor i. Sen får vi ta resten av skåpen bit för bit... Spara till ett eller två skåp i månaden så kaaanske vi kan åka och köpa åtminstone ett gäng bänkskåp i mars?
Men, det går bra!

Tur har vi också, mina föräldrar köpte stugor 500 meter från oss för ett år sen så jag och Hanna får flytta dit medans värmefläktarna går iaf... Sen kan vi laga mat och förvara mat där så länge det behövs!
Tack mamma och pappa!!!


Nu ska jag fortsätta packa kök och Hannas rum...

  • Comments(0)//fulhuset-blir-finhus.hallinarna.se/#post6
Next »